Signalisatie


Ruimtelijke vormgeving

Ruimtelijke vormgeving is een combinatie van grafisch ontwerp, architectuur, interieur, en industriële vormgeving. Het heeft als doel om boodschappen of een eigen identiteit te verweven in een ruimtelijke of natuurlijke omgeving. Door de juiste combinatie van design, typografie, materialen en de omgeving ontstaat er een efficiënte en duidelijke vorm van communicatie en vereenvoudigen we de interpretatie van de informatie.

Deze expertise gebruiken we in talrijke toepassingen voor ondermeer bedrijfsgebouwen, musea, winkelcentra, stedelijke omgeving, open ruimtes, themaparken, skistations of in eender welke plek. Steeds met respect voor de architecturale waarde van het gebouw of de omgeving gaan we op zoek naar dé ultieme oplossing voor uw specifieke behoefte. Bedrijfsgebouwen, musea, interieur, themaparken, beursstanden, winkels…

Wayfinding

Wallrus beschikt over een ruime ervaring in het uitvoeren van wayfindingstudies in tal van domeinen. Efficiënte bewegwijzering brengt mensen naar een bestemming op een intuïtieve en zintuigelijke manier. Steeds op de meest eenvoudige en creatieve manier zowel in een gebouw als in de open ruimte.

Hierbij moeten factoren van weersinvloeden, vandalisme, duurzaamheid steeds goed overwogen worden. Als partner luisteren we zorgvuldig en vertalen we uw noden in een totaalconcept. Van behoefteanalyses, inplantingsplannen en conceptcreatie tot de volledige productie en plaatsing.

Wegwijzers en richtingaanwijzers staan steeds centraal maar Wallrus kan deze steeds ondersteunen met overzichtelijke kaarten, plannen, instructieborden, brochures en ook digitale oplossingen zodat alles een uniform geheel vormt.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!