Portfolio

Val D’Isère – sign voor skiliften

    Expeditie

    Het wereldbekende franse skistation Val d’Isère vroeg Wallrus een nieuw concept te ontwerpen voor alle communicatie rondom de skiliften en op hun gebouwen. Er werd een hedendaags concept voorgesteld met een strakke typografie, een verschillende typologie per bergmassief, een coherent kleurgebruik en een duidelijke communicatie met respect voor de bestaande huisstijl. De portieken, totems, pisteplannen, gevelbelettering en tal van andere communicatiedragers werden door Wallrus ontwikkeld, uitgetekend en geproduceerd rekening houdend met de extreme weersomstandigheden.

    Briefing

    Klant
    STVI Val D’Isère

    Opdracht
    creatie en ontwikkeling signconcept rond skiliften

    Onze creatie
    + Portieken

    Related Projects

    This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!